Laptop-actie… en meer hulp gevraagd!!

Wij komen al jaren in kindertehuis “De Barmhartige Samaritaan” in West-Oekraine. Er wonen hier ongeveer 70 meiden van verschillende leeftijden.

Op dit moment spelen er een aantal flinke uitdagingen op het vlak van energievoorziening. Stroom is niet altijd beschikbaar en warmstoken van scholen is kostbaar. Daarom wordt meer en meer gekozen voor thuisonderwijs.

 

Ons contacten, Jurjen en Ruth, hebben een verzoek gedaan voor levering van 30 laptops en powerbanks. Deze hebben we kunnen organiseren via https://www.road2work.info/ en binnen hele korte tijd zijn de benodigde spullen geleverd.

 

Gisteren zijn Jurjen en Ruth, voorzitter Bram (www.small-miracles.nl) en 3 meiden uit het kindertehuis bij ons op bezoek geweest. We hebben bij kunnen praten over de uitdagingen en 35 laptops kunnen overhandigen.

 

17 november hopen we richting West-Oekraine af te reizen voor een hulptransport. Ook hiervoor hebben we weer veel goederen nodig. Helpt u alstublieft mee? Op deze website vindt je de actuele lijst en in de afbeelding de lijst specifiek voor deze reis.

Neem gerust contact op met één van de bestuursleden of geef je goederen af op Plesmanstraat 5 in Veenendaal (onder werktijden). 

 

We houden jullie op de hoogte via dit kanaal!

Copyright 2022 – BOOT Development Foundation – Made by Ludante

ANBI_zk_diap